Het Floreercafé

Pakket 2: Level up those highvibes!

3 sessies voor 450 euro (incl. BTW) - 150 euro per sessie

Geschikt voor jou als je merkt dat je bepaalde gevoelens, negatieve overtuigingen of andere belemmeringen hebt waar je vanaf wil. Als je merkt dat je niet helemaal altijd in je kracht staat of als je merkt dat je veel meer uit jezelf en je leven kan halen. Gevoelens bestaan vaak uit meerdere lagen en in 3 sessies zorgen we ervoor dat het opgeschoond wordt.

Let op! Ik kan nooit garanderen dat jouw thema in 3 sessies is opgelost. We doen vooraf een intake en daar kan ik met je overleggen wat ik denk dat nodig is. Ook gaandeweg het proces komen we er snel achter of je aan 3 sessies genoeg hebt.

✓ Drie 1-1 hypnose sessies van 1.5 uur

✓ Meditatie op maat die past bij jouw thema

 

Ja, ik wil dit!

Review - bekijk mijn Instagram highlight 'reviews' voor tientallen ervaringen en succesverhalen

''Ik heb mijzelf jaren ondergewaardeerd en mijzelf altijd weggecijferd voor een ander.
Dit voortkomend aan het hebben van een schuldgevoel en de ander altijd naar de zin willen maken. Ik heb veelte weinig aan mij zelf gedacht wat voor belemmeringen en sabotage zorgde in mijn manier van denken en doen. Ik was niet mijzelf en wist zelfs even niet meer wie ik nu eigenlijk was en waar ik voor stond. Ik voelde mij totaal niet florerend en happy. Mijn gedachtes waren continu bezig met van alles en nog wat, wat niet voor positieve energie zorgde. Dit wilde ik niet meer!
Ik heb een hypnose sessie met Milou gedaan, dit was wel even spannend, wat kon ik verwachten? Ik heb het gewoon laten gebeuren en over mij heen laten komen. Door de professionele houding, kennis en kunde van Milou voelde ik mij direct op mijn gemak en wist ik dat ik in goede handen was. Vooraf heeft Milou mij voorzien van informatie zodat ik wat meer knowhow had over hypnose.
De sessie was voor mij heel bijzonder en iets wat ik nog nooit eerder in mijn leven heb doorgemaakt. De sessie ging van heftig naar heel mooi en verlichtend, wat een bijzondere ervaring!
Tijdens de sessie met Milou zijn we diep naar het zaadje van mijn rommel gegaan, welke we hebben aangepakt. Hierbij kwamen de nodige emoties los, maar na de sessie waren die weer volledig weg en voelde ik mijzelf kraakhelder, opgeruimd en schoon. Ik merkte na de sessie dat de rommel waarmee ik worstelde niet meer daar was en daadwerkelijk was opgeruimd. Wat een heerlijk gevoel!
Ik heb veel meer eigenwaarde en kan makkelijk mijn grenzen aangeven waar ik die eerder niet aangaf. De negatieve gevoelens waarmee ik in de knoop zat, ervaar ik niet meer. Ik leef weer in het nu en geniet hier vol op van!''

M. (29)

Belangrijk: de sessies worden op locatie in Heerlen of op locatie in Nieuwegein gegeven. Ik kom in overleg ook bij je thuis in de regio Utrecht, Amsterdam, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven en Zuid-Limburg. Woon je ergens anders? Dan kunnen we de sessie ook online doen! Hier vertel ik je graag meer over, vul gerust het contactformulier in.

Vraag jezelf eens af!

Floreer jij al?

Als je al floreert heb je het gevoel dat je leven letterlijk in bloei staat, omdat je het beste eruit haalt ongeacht de omstandigheden. Je gedachten en gevoelens zijn overwegend positief, je kent je missie, hebt overzicht en voelt je vet krachtig en helder. Heerlijk toch, om zo vol te zitten met highvibes? Of twijfel jij...

Misschien herken je dit wel:

  • Je leven is absoluut prima, maar op enkele levensgebieden stroomt het niet volledig
  • Je hebt het idee dat je jezelf onbewust tegenwerkt in dingen die voor jou belangrijk zijn of dingen die je eigenlijk zou willen doen..
  • Je houdt je bezig met persoonlijke ontwikkeling maar je maakt nog niet de vooruitgang die je zou willen
  • Je merkt dat er terugkerende belemmerende overtuigingen of sabotage mechanismes zijn in je leven
  • Je merkt dat je soms gedrag vertoont dat niet optimaal is en daar heb je zelf last van
  • Je zou zo graag het beste uit jezelf willen halen, maar iets belemmert je
  • Je wordt soms nog achtervolgd door een angst of zaken uit het verleden en je weet dat het je zou helpen om dat helemaal achter je te laten

Ben eens eerlijk naar jezelf..

Hoe lang wil jij nog niet je ideale leven leiden zonder krachtige mind? Wat kost je deze onbewuste sabotages dagelijks? Is het leven niet te waardevol, ben jij niet te waardevol om jezelf die upgrade naar méér highvibes te gunnen?

Een gratis oriënterend gesprek met mij is super laagdrempelig. Nieuwsgierigheid of twijfel is altijd goed om verder te onderzoeken:). 

Ik wil ook floreren!