Het Floreercafé

Pakket 3: MAXIMAAL floreren!

5 sessies voor 665 euro (incl. BTW) > Je betaalt 133,- per sessie

Geschikt als je echt wilt opschonen en meerdere levensgebieden of meerdere thema's/ onderwerpen wilt aanpakken. Speciaal voor jou als je DIK aan de bak durft te gaan zodat je werkelijk een hele diepe transformatie gaat ervaren en in een hele nieuwe identiteit (nieuwe versie van jezelf) stapt.

✓ 5 1-1 hypnose sessies van 1.5 uur

✓ 2 meditaties op maat gemaakt rondom jouw thema

✓ Bonus: 1 keer deelname aan een groepshypnose naar keuze

 

Mensen die je voor gingen hadden bijvoorbeeld last van faalangst (ik moet het altijd goed doen), perfectionisme (lat hoog leggen voor jezelf en anderen), bewijsdrang (als ik het maar goed doe) people pleasen (bang wat anderen van me denken of vinden), onzekerheid op werk of andere levensgebieden (ik doe het niet goed, ik geloof niet in mezelf), jezelf altijd op de tweede plek zetten of wegcijferen (ik ben niet belangrijk), bindingsangst of verlatingsangst (onbewuste onzekerheid over daten of relatie), jezelf overvragen of regelmatig in stress zitten (altijd te hard en te veel werken, altijd een volle agenda, te weinig balans met thuis en privé), schuldgevoelens, strijd met anderen om hun heen (regelmatig gedoe met collega's of andere relaties), 'down' / lowvibes gevoelens in het algemeen (weinig energie, weinig positivitieit of constant zaken die NIET lopen in het leven zoals het aangaan van relaties of issues op het werk).

Ja, ik wil dit!

Belangrijk: de sessies worden in mijn praktijk in Nieuwegein gegeven en een keer in de zoveel tijd geef ik sessies op locatie in Heerlen. Ik kom in overleg ook bij je thuis als het in de buurt ligt, dan bereken ik reiskosten à 0,20 cent per kilometer. Woon je ergens anders? Dan kunnen we de sessie ook online doen! Hier vertel ik je graag meer over, vul gerust het contactformulier in.

Een geweldige ervaring gehad met de 1-1 hypnose bij Milou!
Milou zorgt ervoor dat ik mij meteen op mijn gemak voelde waardoor we snel tot de kern kwamen en bepaalde blokkades herkenden die mij in mijn dagelijks leven belemmeren.
Tijdens de hypnose heeft Milou deze aangepakt en kwamen er veel emoties naar boven, van verdrietig tot een warm gelukkig gevoel. Ik zou de hypnose als intens beschrijven maar ik ervaarde een enorme opluchting direct na de sessie. De dagen die daarop volgden voelde alsof ik een zware jas had uitgedaan en ervaarde ik minder blokkades of negatieve gedachtes. Ik zou daarom ook iedereen een hypnosesessie aanraden.
Kirsten (29)

Ik kwam viavia bij Milou terecht omdat ik veel last had van faalangst. Voor de eerste afspraak was ik best nerveus, hypnose klinkt toch altijd een beetje vaag. Die nervositeit verdween al snel toen ik met Milou in gesprek ging tijdens de eerste afspraak. Ze legde helemaal uit hoe de hypnose in zijn werk gaat en ik had alle ruimte om mijn zorgen te uiten. Zo kon ze de sessie helemaal op mij aanpassen. De hypnose zelf was echt heerlijk, ik kan eigenlijk niet beschrijven hoe de rust voelt als je in de hypnose bent. Echt heerlijk. Na afloop van de sessie was er ook gewoon ruimte voor een kop thee en een nagesprek. Milou zorgt er ook echt voor dat je ook na de hypnose nog lekker in je vel blijft zitten door het geven van tips en handvatten, zodat je de week erna ermee aan de slag kunt. Ik voelde me in de dagen na de sessie een stuk lichter en had het gevoel dat ik veel beter tegen een stootje kon. Waar ik normaal in mijn werk nog wel eens de bevestiging zocht, kon ik dat nu gewoon zelf. En dat allemaal omdat je je mindset kunt aanpassen tijdens de hypnose! Kortom, ik vind dit echt een aanrader als je aan jezelf wilt werken, maar dat op een rustige en ontspannen manier wilt aangaan.
Eline (27)

Mijn innerlijke compas teruggevonden. Zo zou ik mijn ervaring willen noemen. Ik heb bij Milou een hypnose sessie gedaan en had hier van tevoren 0 ervaring mee. Milou's energie werkt aanstekelijk en zorgt er gelijk voor dat je je begrepen en op je gemak voelt.
Milou nam vóór de hypnose uitgebreid de tijd om een aantal casussen met me te bespreken, patronen te herkennen en een probleemstelling te benoemen. Alleen dat werkte al verhelderend. Vervolgens lichtte Milou toe wat ik tijdens de hypnose kon verwachten en was het doel te komen tot een inzicht of oplossing voor mijn 'probleem'. De kunst hierbij was om daadwerkelijk naar het onderbewustzijn te gaan en te vóelen, in plaats van het heerlijk rationele brein te raadplegen. Milou coachte me hier heel goed in gaandeweg de hypnose en liet me echt tot mijn dieperliggende antwoorden komen.
Fijn om weer dichter bij mezelf te zijn. Dankjewel hiervoor Milou, je bent een prachtmens met een gave en overduidelijke passie voor dit werk!💫
Janou (28)

Vraag jezelf eens af!

Floreer jij al?

Als je al floreert heb je het gevoel dat je leven letterlijk in bloei staat, omdat je het beste eruit haalt ongeacht de omstandigheden. Je gedachten en gevoelens zijn overwegend positief, je kent je missie, hebt overzicht en voelt je vet krachtig en helder. Heerlijk toch, om zo vol te zitten met highvibes? Of twijfel jij...

Misschien herken je dit wel:

  • Je leven is absoluut prima, maar op enkele levensgebieden stroomt het niet volledig
  • Je hebt het idee dat je jezelf onbewust tegenwerkt in dingen die voor jou belangrijk zijn of dingen die je eigenlijk zou willen doen..
  • Je houdt je bezig met persoonlijke ontwikkeling maar je maakt nog niet de vooruitgang die je zou willen
  • Je merkt dat er terugkerende belemmerende overtuigingen of sabotage mechanismes zijn in je leven
  • Je merkt dat je soms gedrag vertoont dat niet optimaal is en daar heb je zelf last van
  • Je zou zo graag het beste uit jezelf willen halen, maar iets belemmert je
  • Je wordt soms nog achtervolgd door een angst of zaken uit het verleden en je weet dat het je zou helpen om dat helemaal achter je te laten

Ben eens eerlijk naar jezelf..

Hoe lang wil jij nog niet je ideale leven leiden zonder krachtige mind? Wat kost je deze onbewuste sabotages dagelijks? Is het leven niet te waardevol, ben jij niet te waardevol om jezelf die upgrade naar méér highvibes te gunnen?

Een gratis oriënterend gesprek met mij is super laagdrempelig. Nieuwsgierigheid of twijfel is altijd goed om verder te onderzoeken:). 

Ik wil ook floreren!