Reviews

Een geweldige ervaring gehad met de 1-1 hypnose bij Milou!
Milou zorgt ervoor dat ik mij meteen op mijn gemak voelde waardoor we snel tot de kern kwamen en bepaalde blokkades herkenden die mij in mijn dagelijks leven belemmeren.
Tijdens de hypnose heeft Milou deze aangepakt en kwamen er veel emoties naar boven, van verdrietig tot een warm gelukkig gevoel. Ik zou de hypnose als intens beschrijven maar ik ervaarde een enorme opluchting direct na de sessie. De dagen die daarop volgden voelde alsof ik een zware jas had uitgedaan en ervaarde ik minder blokkades of negatieve gedachtes. Ik zou daarom ook iedereen een hypnosesessie aanraden.
Kirsten (29)

Ik kwam viavia bij Milou terecht omdat ik veel last had van faalangst. Voor de eerste afspraak was ik best nerveus, hypnose klinkt toch altijd een beetje vaag. Die nervositeit verdween al snel toen ik met Milou in gesprek ging tijdens de eerste afspraak. Ze legde helemaal uit hoe de hypnose in zijn werk gaat en ik had alle ruimte om mijn zorgen te uiten. Zo kon ze de sessie helemaal op mij aanpassen. De hypnose zelf was echt heerlijk, ik kan eigenlijk niet beschrijven hoe de rust voelt als je in de hypnose bent. Echt heerlijk. Na afloop van de sessie was er ook gewoon ruimte voor een kop thee en een nagesprek. Milou zorgt er ook echt voor dat je ook na de hypnose nog lekker in je vel blijft zitten door het geven van tips en handvatten, zodat je de week erna ermee aan de slag kunt. Ik voelde me in de dagen na de sessie een stuk lichter en had het gevoel dat ik veel beter tegen een stootje kon. Waar ik normaal in mijn werk nog wel eens de bevestiging zocht, kon ik dat nu gewoon zelf. En dat allemaal omdat je je mindset kunt aanpassen tijdens de hypnose! Kortom, ik vind dit echt een aanrader als je aan jezelf wilt werken, maar dat op een rustige en ontspannen manier wilt aangaan.
Eline (27)

Mijn innerlijke compas teruggevonden. Zo zou ik mijn ervaring willen noemen. Ik heb bij Milou een hypnose sessie gedaan en had hier van tevoren 0 ervaring mee. Milou's energie werkt aanstekelijk en zorgt er gelijk voor dat je je begrepen en op je gemak voelt.
Milou nam vóór de hypnose uitgebreid de tijd om een aantal casussen met me te bespreken, patronen te herkennen en een probleemstelling te benoemen. Alleen dat werkte al verhelderend. Vervolgens lichtte Milou toe wat ik tijdens de hypnose kon verwachten en was het doel te komen tot een inzicht of oplossing voor mijn 'probleem'. De kunst hierbij was om daadwerkelijk naar het onderbewustzijn te gaan en te vóelen, in plaats van het heerlijk rationele brein te raadplegen. Milou coachte me hier heel goed in gaandeweg de hypnose en liet me echt tot mijn dieperliggende antwoorden komen.
Fijn om weer dichter bij mezelf te zijn. Dankjewel hiervoor Milou, je bent een prachtmens met een gave en overduidelijke passie voor dit werk!💫
Janou (28)

Durf jij jouw stukken aan te kijken?

Gun je jezelf innerlijk veranderwerk?

Als je al floreert heb je het gevoel dat je leven letterlijk in bloei staat, omdat je het beste eruit haalt ongeacht de omstandigheden. Je leven voelt licht, over het algemeen voel je je zeker, je bent verbonden met je hogere zelf en in flow.

Misschien herken je dit wel:

  • Je leven is absoluut prima, maar op enkele levensgebieden stroomt het niet volledig
  • Je hebt het idee dat je jezelf onbewust tegenwerkt in dingen die voor jou belangrijk zijn of dingen die je eigenlijk zou willen doen..
  • Je houdt je bezig met persoonlijke ontwikkeling maar je maakt nog niet de vooruitgang die je zou willen
  • Je merkt dat er terugkerende belemmerende overtuigingen of sabotage mechanismes zijn in je leven
  • Je kan er niet de vinger op leggen wat nou jouw thema is.. maar je ervaart niet florerende gevoelens zoals druk op de keel, onrust, stress of (lichte) spanning in je lijf
  • Je merkt dat je (soms) gedrag vertoont dat niet optimaal is en daar heb je zelf last van
  • Je zou zo graag het beste uit jezelf willen halen, maar iets belemmert je
  • Je wordt soms nog achtervolgd door een angst of zaken uit het verleden en je weet dat het je zou helpen om dat helemaal achter je te laten

Ik wil ook meer floreren!