Aanbod om je vibe te verhogen

Hypnose

De sessies kosten 111,- euro per keer. Dit is exclusief BTW. De sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Per thema zijn meestal zo'n 3 tot 5 sessies nodig om het verhaal uit je systeem te krijgen. Uiteraard overleggen we samen na elke sessie wat er nog nodig is. Integratie tijd is belangrijk en het hangt daarom van je ervaring en van je vraag af op welke termijn we de sessies achter elkaar plannen. Soms is het goed als er één week tussen zit, soms is het goed om zaken eerst eens 3 weken te laten bezinken. Samen maken we een planning. 

De sessies worden op woensdag, vrijdag of in het weekend overdag gegeven. Daarnaast kan het ook elke avond vanaf 19.30 uur. De sessies kunnen online plaats vinden òf in mijn praktijk aan huis in Grevenbicht.

Durf jij jouw stukken aan te kijken?

Gun je jezelf innerlijk veranderwerk?

Als je al floreert heb je het gevoel dat je leven letterlijk in bloei staat, omdat je het beste eruit haalt ongeacht de omstandigheden. Je leven voelt licht, over het algemeen voel je je zeker, je bent verbonden met je hogere zelf en in flow.

Misschien herken je dit wel:

  • Je leven is absoluut prima, maar op enkele levensgebieden stroomt het niet volledig
  • Je hebt het idee dat je jezelf onbewust tegenwerkt in dingen die voor jou belangrijk zijn of dingen die je eigenlijk zou willen doen..
  • Je houdt je bezig met persoonlijke ontwikkeling maar je maakt nog niet de vooruitgang die je zou willen
  • Je merkt dat er terugkerende belemmerende overtuigingen of sabotage mechanismes zijn in je leven
  • Je kan er niet de vinger op leggen wat nou jouw thema is.. maar je ervaart niet florerende gevoelens zoals druk op de keel, onrust, stress of (lichte) spanning in je lijf
  • Je merkt dat je (soms) gedrag vertoont dat niet optimaal is en daar heb je zelf last van
  • Je zou zo graag het beste uit jezelf willen halen, maar iets belemmert je
  • Je wordt soms nog achtervolgd door een angst of zaken uit het verleden en je weet dat het je zou helpen om dat helemaal achter je te laten

Ik wil ook meer floreren!