Het Floreercafé

Pakket 1: Breek met je issue!

12 maanden lang - iedere maand een hypnose sessie

Geschikt voor jou als je echt in een héle nieuwe versie van jezelf wilt stappen. Elke maand analyseren we de thema's die zich in je leven aandienen en passen we de hypnose daar op aan.

1600,- euro (incl. BTW) - Je betaalt 133,33 per sessie

✓ Iedere maand een hypnose sessie

✓ Inclusief 6 meditaties op maat

✓ Bonus: breathwork sessie van 2 uur

✓ Bonus: positieve psychologie opdrachten voor extra hoge vibes

Dit pakket geschikt voor mensen die hypnose willen gebruiken om een nog krachtigere versie van zichzelf in het onderbewuste te installeren. Mensen die je voor gingen wilden bijvoorbeeld een volgende stap zetten in hun business of een business opbouwen. 

Ja, ik wil dit!

Reviews


Op mijn Instagram highlights vind je meerdere reviews van getransformeerde klanten. 

Belangrijk: de sessies worden op locatie in Heerlen of op locatie in Nieuwegein gegeven. Ik kom in overleg ook bij je thuis in de regio Utrecht, Amsterdam, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven en Zuid-Limburg. Voor een thuis sessie delen we de reiskosten. Woon je ergens anders? Dan kunnen we de sessie ook online doen! Hier vertel ik je graag meer over, vul gerust het contactformulier in.

Vraag jezelf eens af!

Floreer jij al?

Als je al floreert heb je het gevoel dat je leven letterlijk in bloei staat, omdat je het beste eruit haalt ongeacht de omstandigheden. Je gedachten en gevoelens zijn overwegend positief, je kent je missie, hebt overzicht en voelt je vet krachtig en helder. Heerlijk toch, om zo vol te zitten met highvibes? Of twijfel jij...

Misschien herken je dit wel:

  • Je leven is absoluut prima, maar op enkele levensgebieden stroomt het niet volledig
  • Je hebt het idee dat je jezelf onbewust tegenwerkt in dingen die voor jou belangrijk zijn of dingen die je eigenlijk zou willen doen..
  • Je houdt je bezig met persoonlijke ontwikkeling maar je maakt nog niet de vooruitgang die je zou willen
  • Je merkt dat er terugkerende belemmerende overtuigingen of sabotage mechanismes zijn in je leven
  • Je merkt dat je soms gedrag vertoont dat niet optimaal is en daar heb je zelf last van
  • Je zou zo graag het beste uit jezelf willen halen, maar iets belemmert je
  • Je wordt soms nog achtervolgd door een angst of zaken uit het verleden en je weet dat het je zou helpen om dat helemaal achter je te laten

Ben eens eerlijk naar jezelf..

Hoe lang wil jij nog niet je ideale leven leiden zonder krachtige mind? Wat kost je deze onbewuste sabotages dagelijks? Is het leven niet te waardevol, ben jij niet te waardevol om jezelf die upgrade naar méér highvibes te gunnen?

Een gratis oriënterend gesprek met mij is super laagdrempelig. Nieuwsgierigheid of twijfel is altijd goed om verder te onderzoeken:). 

Ik wil ook floreren!